Tel:  (+599) 785 1404 E-mail: info@kasdolphinbonaire.com

             

  HOME     HET APPARTEMENT     AUTO VERHUUR     OVER ONS     FOTO'S     CONTACT/LOCATIE
 

 

WELKOM

Welkom bij Kas Dolphin, een oase van rust, gelegen in de luxe en veilige woonwijk "Sabal Palm", een nette en rustieke wijk in het zuiden van Bonaire.
Het appartement ligt op slechts enkele minuten loop afstand van Bachelor's Beach, een populaire plek voor zwemmen, snorkelen en duiken in de Caribische Zee!

 

 

 

APPARTEMENT

Dit appartement ligt direct naast ons eigen huis en de glazen schuifdeuren geven u toegang tot uw eigen prive tuin met palmbomen, luxe tuinmeubels, een barbecue en buiten douche.
Er zijn hangmatten en ligbedden om lekker in te ontspannen.
Het appartement is recent gebouwd en gemeubileerd en biedt heerlijke verkoeling in de Caribische bries.

 
 

 

 

 

BONAIRE

Bonaire is een paradijs voor ieder type vakantie met talloze plekjes om diverse watersporten te beoefenen, zoals duiken, snorkelen, zwemmen, windsurfen, kitesurfen, kayakken, vissen en zeilen.
Voor natuurliefhebbers is er meer dan genoeg open natuur, zoals het Washington Slagbaai National Park, het mangrovebos, het Goto meer en de zoutpannen.
Natuurlijk kunt u ook gewoon lekker lui op een van de stranden ontspannen op Dushi Boneiru! 

 

OVER ONS

Wij zijn Mark en Lilian, Nederlands van origine, maar al vele jaren wonend en werkzaam op Bonaire. Wij beheren zelf het vakantie appartement en wonen ernaast, met onze beroemde duik- en waakhond Evert en Prada.
U kunt er gerust op zijn dat wij altijd ons best doen om uw verblijf op Bonaire zo comfortabel mogelijk te maken en staan met alle plezier klaar om uw vragen te beantwoorden.


 
APPARTEMENT EN AUTO SPECIAL!

Wij bieden u een cobinatie special aan wanneer u in ons appartement verblijft en een van onze comfortabele auto's huurt:

-7 Dagen appartement & Toyota pick-up truck voor slechts $761.00

-7 Dagen appartement & Toyota 4-Runner SUV voor slechts $815.00